Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Najem instrumenta – najem violine, viole, violončela in klavirja

Niste prepričani kakšen instrument kupiti? Je trenutni strošek za nakup le tega prevelik? Ali pa bo otrok kmalu potreboval večjega in nakup v začetni fazi morda ni najboljša rešitev?

Zaradi vseh naštetih razlogov, vam v naši šoli omogočamo tudi možnost najema instrumenta. Prav tako pa sodelujemo s priznanimi partnerji glede možnosti najema klavirjev, za kar vam lahko zagotovimo ugodne pogoje.

Za več informacij v zvezi z možnostmi najema in ceniki se prosimo obrnite na vodstvo šole na 01/280 08 71 ali naš e-naslov: [email protected].

Z veseljem vam bomo pomagali, saj nam je pomembno, da ima otrok kvaliteten instrument in s tem dobre pogoje za uspešno delo


Nakup instrumenta – glasbena šola

Nakup instrumenta je pomembna odločitev in za marsi koga tudi velika investicija. Glede nakupa se predhodno obvezno posvetujte s pravim strokovnjakom in učiteljem. Predvsem pa instrumentvo ne kupujte sami ali jih naročajte preko spleta, v kolikor s tem nimate dovolj izkušenj.

Pri tem vam bomo vedno z veseljem svetovali, vam pomagali pri odločitvi in se potrudili, da boste izbrali najboljši instrument glede na potrebe učenca in finančne zmožnosti. Dolgoročno sodelujemo s priznanimi partnerji in različnimi glasbenimi trgovinami, kar nam omogoča izredne ugodnosti pri nakupih za naše učence.

Za več informacij se prosimo obrnite na nas.