Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Učenje violine v glasbeni šoli Glasbeni atelje Tartini

Učenje violine izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne srednješolske programe. Učenje violine pa je primerno tudi za odrasle. Veselje in ljubezen do instrumenta sta osnovno vodilo naših akademsko izobraženih in izkušenih glasbenih učiteljev.

Violina je instrument iz družine godal, med katerimi ima najvišjo uglasitev. Mojstri goslarji so ji dali prelepo obliko in čudovit zvok. Na violini lahko igramo najnežnejše melodije, pa tudi živahne ritme, lahko igramo kot solisti, ob spremljavi klavirja ali v orkestru.

Naša šola se od samega začetka delovanja posveča organizaciji in izvajanju pouka za godala in klavir. Učenje violine je naša strast in poslanstvo. Več kot 30 let negujemo in razvijamo učinkovit izobraževalni proces, v katerem učenci prejemajo pomembna znanja in pridobivajo edinstvene izkušnje.

Učenje violine Učenje violine Učenje violine

Naši učenci na tem področju dosegajo odlične rezultate, nekateri tudi visoke uvrstitve na državnih in mednarodnih tekmovanjih.

Sodelujemo s priznanimi gostujočimi predavatelji, organiziramo seminarje, poletne šole in mojstrske tečaje, kar bogati učitelje in učence.

Izvajamo javno veljavni program, nadstandardni program namenjen tistim, ki se zanimajo za nadaljnje izobraževanje ter program za odrasle.

Izposoja violine v glasbeni šoli Glasbeni atelje Tartini

Violino mojstri izdelujejo v različnih velikostih, tako učenec lahko ima vedno sebi primerno velikost.

Učencem Glasbenega ateljeja Tartini nudimo brezplačno izposojo violine. Tako je učenje violine še lažje in brezskrbno, saj vam ni potrebno skrbeti za pravo velikost instrumenta, pravočasno menjavo in dodatne stroške izposojnine. Naši učitelji vam z veseljem pomagajo pri izbiri prave velikosti.

Pouk violine

Trajanje

Celo šolsko leto

Velikost razreda

Individualno

Leta

Od 6. leta starosti

Učenje violine

Programi poučevanja violine

Zakaj se vpisati na violino v Glasbeni atelje Tartini?

Vljudno vabljeni, da si ogledate prijeten pogovor ravnateljice in violiniske Lucije Perko ter violistke Margarete Malej z našimi učenci o tem, kaj oni pravijo o učenju violine in viole pri nas.

Ogled ostale video vsebine
Vodnik za starše

Vodnik za starše

ZAKAJ V GLASBENO ŠOLO?

Na vprašanja dr. Špele Lah odgovarja Vildana Repše, prof.. Celoten pogovor si lahko ogledate v spodnjem vodniku, ki smo ga pripravili za vas in si ga lahko brezplačno prenesete TUKAJ.
V njem boste našli številne odgovore na pomembna vprašanja, s katerimi se boste kot starš v glasbeni šoli zagotovo srečali.

Prenesi vodnik

Programi poučevanja violine

Vpis na poučevanje violine

Ostali instrumenti