Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Violončelo je zelo priljubljen instrument iz družine godal. Ima čudovit zvok, topel in globok, zveni v nizkem registru. V velikih orkestrih imajo violončelo za kralja godal.

Učenje violončela izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne programe. Izvajamo javno veljavne programe, nadstandardni program, namenjen tistim, ki se zanimajo za nadaljnje izobraževanje in program učenje violončela za odrasle.

Naša šola se od samega začetka delovanja posveča organizaciji in izvajanju pouka za godala in klavir. Več kot 30 let negujemo in razvijamo učinkovit izobraževalni proces, v katerem učenci prejemajo pomembna znanja in pridobivajo edinstvene izkušnje. V kreativnem učnem okolju imajo učenci priložnost, da se z radostjo učijo in hkrati muzicirajo.

Naši učenci na tem področju dosegajo optimalne rezultate, nekateri tudi visoke uvrstitve na državnih in mednarodnih tekmovanjih.

 

Nakup violončela

Violončelo mojstri izdelujejo v različnih velikostih, tako učenec lahko ima vedno sebi primerno velikost.

Manjših instrumentov, ki jih otrok preraste, ni potrebno kupovati. Odločite se za izposojo, vendar vam naj pri tem svetuje učitelj. Kakovosten instrument pomaga k boljšim rezultatom.

Sodelujemo s priznanimi gostujočimi predavatelji, organiziramo seminarje, poletne šole in mojstrske tečaje, kar bogati učitelje in učence.

Za dodatne informacije in pomoč nas lahko kontaktirate. Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja

Pouk violončela

Trajanje

Celo šolsko leto

Velikost razreda

Individualno

Leta

Otroci, od 6. leta starosti

Poučevanje Violončela

Programi poučevanja violončela

Vodnik za starše

Vodnik za starše

ZAKAJ V GLASBENO ŠOLO?

Na vprašanja dr. Špele Lah odgovarja Vildana Repše, prof.. Celoten pogovor si lahko ogledate v spodnjem vodniku, ki smo ga pripravili za vas in si ga lahko brezplačno prenesete TUKAJ.
V njem boste našli številne odgovore na pomembna vprašanja, s katerimi se boste kot starš v glasbeni šoli zagotovo srečali.

Prenesi vodnik

Programi poučevanja violončela

Vpis na poučevanje violončela

Ostali instrumenti