Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Program Poučevanja Petja v Glasbeni Šoli Glasbeni Atelje Tartini

Glasbena šola Glasbeni Atelje Tartini smo glasbena šola z več kot 30 letno tradicijo, ki ponuja ozko, a kvalitetno paleto glasbenih programov, profesionalen in poglobljen pristop, vključno s poučevanjem petja. Naš program poučevanja petja je zasnovan z mislijo na vse, ki želite razvijati svoj vokalni talent in se izpopolnjevati na področju petja na visoki, kvalitetni ravni, zlasti v klasiki in solo petju. Naša šola se ponaša z vrhunskim strokovnim kadrom, prijaznim pristopom ter individualnim mentorstvom, ki omogoča optimalno napredovanje in razvoj vsakega posameznika.

Strokovni Kader

Naša glavna prednost je visoko usposobljen in izkušen učiteljski kader, ki vam bo pomagal razviti vaše vokalne sposobnosti. Naši učitelji so strokovnjaki na področju petja, ki imajo bogate izkušnje tako v poučevanju kot tudi na odru. Skozi poučevanje bodo delili svoje znanje, tehnične veščine ter umetniško strast, kar omogoča učencem, da dosežejo svoj največji potencial in postanejo izjemni pevci.

Učenje petja – Klasično Solo Petje

Naš program je posebej zasnovan za tiste, ki se želijo specializirati v solo petju. Klasika ponuja edinstveno priložnost za raziskovanje izjemnega repertoarja. Učenci bodo razvijali tehnične veščine, interpretacijo in umetniški izraz pod strokovnim vodstvom naših učiteljev. S pravilnim vodenjem bodo lahko izpopolnili svoj glas ter se izrazili skozi glasbo na internih in javnih nastopih.

Prijazen in Individualen Pristop

Pri Glasbenem Ateljeju Tartini verjamemo v individualen pristop k poučevanju petja. Vsak učenec je edinstven in ima svoje posebne potrebe in cilje. Naši učitelji se zavzemajo za razumevanje teh potreb in prilagajajo poučevanje glede na posameznika. Na ta način se učenci počutijo bolj samozavestne, motivirane in navdihnjene za nadaljnje učenje.

Priporočljiva starost za učenje petja

Priporočena starost je med 17/18 – 24 let (17 ženske in 18 moški). Nižja stopnja traja 4 leta, višja pa 2 leti, skupaj 6 let.

Učenje petja – Zaključek

Če si želite razviti svoj vokalni talent in se posvetiti klasičnemu solo petju, je Glasbena šola Glasbeni Atelje Tartini prava izbira za vas. Naš strokovni kader, raznolik repertoar in individualen pristop vam bodo pomagali doseči vrhunsko raven v petju. Pridružite se nam in odkrijte čar klasične glasbe skozi svoj glas.

Pouk petja

Trajanje

Celo šolsko leto

Velikost razreda

Individualno

Leta

Od 17. leta starosti

Učenje petja

Ostali instrumenti