Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Godala in klavir

Glasbena šola Glasbeni atelje Tartini se že od samega začetka delovanja poglobljeno posveča pedagogiki in izvajanju instrumentalnega pouka godal (violina, viola, violončelo, kontrabas) in klavirja.

Več kot 30 let uspešno negujemo in razvijamo učinkovit izobraževalni proces, ter se redno še dodatno izpopolnjujemo s pomočjo pedagogov in ostalih strokovnjakov najvišjega ranga, zato v naši ponudbi ne boste našli ostalih instrumentov.

Violina

Učenje violine izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne programe. Učenje violine je primerno tudi za odrasle.

Violina

Viola

Učenje viole izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne programe. Učenje viole je primerno tudi za odrasle.

Viola

Violončelo

Učenje violončela izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne programe. Učenje violončela je primerno tudi za odrasle.

Violončelo

Klavir

Učenje klavirja izvajamo za začetnike, za vse razrede in stopnje osnovnega glasbenega izobraževanja ter za nadaljevalne programe. Učenje klavirja je primerno tudi za odrasle.

Klavir