Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

VPIS V GLASBENO ŠOLO 2024/25

Vpis v glasbeno šolo poteka do zapolnitve prostih mest, trenutno pa se že polnijo zadnja prosta mesta za šolsko leto 2024/2025. Šolsko leto in redni programi se pričnejo 1. septembra z razdelitvijo urnikov.

Poleg strokovnosti in visoko izobraženega kadra, dajemo velik pomen in poudarek osebnemu pristopu, prijetnemu šolskemu vzdušju in dobremu počutju v naši šoli. Zaradi tega vas pred vpisom vabimo na pogovor v našo šolo ali po telefonu, kjer vas seznanimo z našim načinom dela.

Vpis v glasbeno šolo poteka na programe glasbenega izobraževanja otrok in mladostnikov.

Izvajamo javo veljavne programe za predšolske otroke in učenje instrumenta. Velik poudarek pa dajemo tudi na skupinsko muziciranje (komorne zasedbe, ansambel in godalni orkester), ki v glasbenem svetu otrokom predstavlja najvišjo obliko motivacije in veselja.

Javno veljavni programi:

  • Predšolska glasbena vzgoja (4-5 letniki)
  • Glasbena pripravnica (6-7 letniki)
  • Glasbena pripravnica z instrumentom (5, 6 in 7 letniki)
  • Program glasba – violina, viola, violončelo, kontrabas in klavir.

Nadstandardni nadaljevalni programi izobraževanja za srednješolske otroke in odrasle:

  • Nadstandardni nadaljevalni program učenja instrumenta
  • Nadaljevalni individualni program
  • Učenje instrumenta za odrasle

Več o programih in cenah si lahko preberete TUKAJ. Prosimo vas, da pred vpisom preverite razpoložljiva prosta mesta za posamezni instrument.

Za dodatne informacij nas pokličite na telefonsko številko 01 280 08 71 ali nam pišite na elektronski naslov [email protected]. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri vpisu vašega otroka v glasbeno šolo.

PROGRAMI

Programi, ki jih izvajamo za predšolsko glasbeno vzgojo in glasbeno pripravnico, godala in klavir so javno veljavni. Osnovna orientacija so predpisani standardi znanja. Nadstandardne vsebine in obseg pouka oblikujemo večinoma individualno, skupinski pouk pa poteka v majhnih skupinah, običajno od 8-12 otrok, kar nam omogoča kvalitetnejše delo ter prijaznejši in bolj indivudualni odnos z vsakim učencem.

ZAKAJ V GLASBENO ŠOLO? Za vas smo pripravili priročnik za starše, ki si ga lahko BREZPLAČNO prenesete TUKAJ . V njem boste našli številne odgovore na pomembna vprašanja, s katerimi se boste kot starš pred vpisom in tudi kasneje, v glasbeni šoli zagotovo srečali.

Vodnik za starše

Začetek

2023-09-01 12:00:00

Konec

2024-08-31 23:30:00

Naslov

Smoletova ulica 16, 1000 Ljubljana

VPIS V GLASBENO ŠOLO 2024/25