Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

TEČAJ ZA UČENCE, DIJAKE IN ŠTUDENTE VIOLINE, prof. VIOLETA SMAILOVIĆ HUART – november 2022

Spoštovani, vabimo na

TEČAJ ZA UČENCE, DIJAKE IN ŠTUDENTE VIOLINE, ki bo potekal v petek, 11. novembra in soboto, 12. novembra 2022, v prostorih Glasbenega ateljeja Tartini, bo vodila svetovno priznana prof. VIOLETA SMAILOVIĆ HUART iz Pariza.

Naša gostja bo Violeta Smailović-Huart, izjemna violinistka bogate koncertne kariere in izkušena pedagoginja, rojena v Sarajevu, v družini uglednih glasbenikov. Kot enajstletna deklica je debitirala kot solistka s Sarajevsko filharmonijo, z osemnajstimi leti je že diplomirala v razredu slovite moskovske profesorice Evgenije Čugajeve. Podiplomski študij je zaključila na Conservatoire National Superieure de la Musique et de la Dance v Parizu (razred prof. Alain Moglia), Academia Inetnazionale di Musica a Portogruaro – Venezia (prof. Pavel Vernikov) in Meadows School of Music at SMU v Dallasu ( v razredu prof. Emanuel Boroka). V času študija je intenzivno delala na mojstrskih tečajih in drugače sodelovala z eminentnimi violinisti, med njimi so Viktor Tretjakov, Grigori Zhislin, Tamara Smirnova, Sergej Kravcenko in prof. Aaron Rosando. Violeta Smailovic-Huart igra na violino italijanskega mojstra Enrica Rocca.

Karizmatična pedagoginja Violeta Smailović-Huart z izjemnim uspehom toplo predaja svoje izkušnje in znanja na učitelje violine in na mlade violiniste ter vodi atraktivne mojstrske tečaje in seminarje. Je redna profesorica na renomiranem konservatoriju „Schola Cantorum“ v Parizu.

*************************************************************

Individualni pouk: 2 pedagoški uri.

Cena: 210 € (DDV je vključen)

* Možna je tudi prijava za 1 individualno predagoško uro pouka s prof. Violeto Smailović-Huart, v tem primeru se plača polovično ceno – 105 € z vključenim DDV.

*************************************************************

Prijave za tečaj so zaključene.

Prijavnico najdete na povezavi https://tartini.si/seminar-za-ucitelje-violine-in-viole

Organizator seminarja je glasbena šola Glasbeni atelje Tartini v sodelovanju z Založbo GATARTINI in agencijo GlobartGO.

Začetek

2022-11-11 15:00:00

Konec

2022-11-12 20:00:00

Naslov

Smoletova ulica 16, 1000 Ljubljana

TEČAJ ZA UČENCE, DIJAKE IN ŠTUDENTE VIOLINE, prof. VIOLETA SMAILOVIĆ HUART – november 2022