Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE, VIOLE in VIOLONČELA

Spoštovani, vabimo vas na

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE, VIOLE in VIOLONČELA

ki bo potekal v sredo, 28. junija in četrtek, 29. junija 2023, med 9. in 16. uro, v dvorani Grand hotela Rogaška Slatina.

Trajanje seminarja: 16 ur

TEME SEMINARJA:

 1. Intenzivna učna ura – vir inspiracije in napredka / praktično delo z udeleženci mojstrskega tečaja
  Predavateljica: Violeta Smailović Huart / 4 ure
 2. Prvi koraki – Vaje in lestvice – strukturirane naloge so najboljša motivacija
  Predavateljica: Vildana Repše / 2 uri
 3. Metodika pouka komorne ter orkestrske igre – izbor gradiva in priložnost za celovit razvoj učencev in dijakov
  Predavatelj: Vlado Repše / 2 uri
 4. Kako izbiramo program in kaj je zares smisel šolskega repertoarja? Zakaj koncertni repertoar lahko vedno še malo počaka?
  Predavateljica: Sanja Repše / 2 uri
 5. Zdravje odraslih in izgorelost – otrok v primežu nefunkcionalnih razmer v družbi
  Predavateljica: Katarina Kompan Erzar / 2 uri

KOTIZACIJA 160 € vključuje PRVE KORAKE – Učbenik za violino, violo ali violončelo.
Po posebni ceni -30%, lahko tekom seminarja kupite tudi vse učbenike za violino, violo ali violončelo, ki jih izdaja Založba GATARTINI (posebna ponudba velja le za udeležence seminarja).

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

E-PRIJAVE NA POVEZAVI: https://forms.gle/Uifk8k3uwTg6uQkn6

NAMESTITEV
V sodelovanju s hotelom Grand hotel Rogaška Slatina **** SUPERIOR, smo za vas pripravili posebno ponudbo za 1 nočitev – polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) po ceni 69€ v dvoposteljni sobi oz. 79€ v enoposteljni sobi. Za dodatne informacije in rezervacije, se prosimo obrnite direktno na hotel – tel.: +386 (0) 3 811 20 00 ali E-mail: [email protected].

Organizator seminarja je glasbena šola Glasbeni atelje Tartini v sodelovanju z Založbo GATARTINI.

S potrdilom o udeležbi lahko uveljavljate 1  točko za napredovanje v nazive ali plačne razrede.

S prijaznimi pozdravi,

Vildana Repše                                                              Samo Perko, direktor

———————————————————————————————————————————————

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE, VIOLE in VIOLONČELA – predavatelji

Spoštovani, vabimo vas na SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE IN VIOLE, ki bo potekal v sredo, 29. junija in četrtek, 30. junija 2022, od 9. – 16. ure, v dvorani Grand hotela Rogaška Slatina. Trajanje seminarja: 16 ur Teme: 1. Kako poučevati z navdihom in jasno strukturo? Kako pripraviti učenca k vadbi z notranjo motivacijo? Oblikovanje kreativne osebnosti v vseh fazah razvoja Predavateljica Violeta Smailović Huart / 10 ur. 2. Funkcionalna postavitev začetnika, ki omogoča hiter razvoj vseh pomembnih vidikov violinske igre Predavatelj: Vlado Repše / 2 uri 3. Umetnost ustrezne izbire etud – načrtovanje in realizacija ter doseganje standardov znanja Predavateljica Vildana Repše / 2 uri 4. Ko otrok in odrasli skupaj odkrijeta lepoto delovnih navad / 2 uri Predavateljica dr. Katarina Kompan Erzar KOTIZACIJA 160 € vključuje NOVO IZDANE etude za violino 5. in 6. zvezek. Po simbolični ceni -> 68€ – 50% = 34€, lahko dokupite tudi zbirko etud od 1. do 4. zvezka (posebna ponudba velja za udeležence seminarja). NAMESTITEV V sodelovanju s hotelom Grand hotel Rogaška Slatina **** SUPERIOR, smo za vas pripravili posebno ponudbo za 1 nočitev – polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) po ceni 69€ v dvoposteljni sobi oz. 79€ v enoposteljni sobi. Za dodatne informacije in rezervacije, se prosimo obrnite direktno na hotel – tel.: +386 (0) 3 811 20 00 ali E-mail: info@rogaska-resort.com. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest. E-PRIJAVE NA POVEZAVI: https://forms.gle/YafHcXKAMk2Axzou7 Organizator seminarja je glasbena šola Glasbeni atelje Tartini v sodelovanju z Založbo GATARTINI. S potrdilom o udeležbi lahko uveljavljate 1 točko za napredovanje v nazive ali plačne razrede. S prijaznimi pozdravi, Vildana Repše                               Samo Perko, direktor  ———————————————————————————————————————————————————  VIOLETA SMAILOVIĆ HUART

VIOLETA SMAILOVIĆ HUART

Izjemna violinistka razkošne koncertne kariere in pedagoškega slovesa je z osemnajstimi leti diplomirala v razredu slovite moskovske profesorice Evgenije Čugajeve. Karizmatična pedagoginja z izjemnim uspehom toplo predaja svoje izkušnje in znanja študentom in violinskim pedagogom ter vodi atraktivne mojstrske tečaje.

KATARINA KOMPAN ERZAR

KATARINA KOMPAN ERZAR

Dr. Katarina Kompan, priznana psihologinja, raziskovalka in mamica dveh otrok.
Njena raziskovalna področja so: teorija navezanosti, razvojna psihologija, nevropsihologija, razvoj družine in psihoterapija.

VILDANA REPŠE

VILDANA REPŠE

Akademska violinistka, iskana strokovnjakinja na širšem vzgojno-izobraževalnem področju, ustanoviteljica Glasbenega ateljeja Tartini in prejemnica Gerbičeve nagrade za življenjsko delo ter izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene vzgoje in izobraževanja. Pod okriljem založniške dejavnosti je kot samostojna avtorica in v soavtorstvu izdala bogat opus, ki ga glasbena šola na slovenskem potrebuje.

VLADO REPŠE

VLADO REPŠE

Priznani pedagog z več kot 30 letnimi izkušnjami, ustanovitelj Glasbenega ateljeja Tartini, prejemnik Gerbičeve nagrade za življenjsko delo ter izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene vzgoje in izobraževanja, učitelj violine, ki je v dolgoletni pedagoški karieri pomembno zaznamoval razvoj slovenske šole za violino in šolo orkestrske igre.

SANJA REPŠE

Vrhunska slovenska violončelistka Sanja Repše izkazuje svojo popolno predanost glasbeni umetnosti kot solistka, komorna glasbenica in profesorica violončela. Njeno poustvarjalnost zaznamujejo umetniška kreativnost, tehtno in poglobljeno znanj ter izjemna širina na področju repertoarja, ki ga skrbno izbira zase in za svoje učence. Zaznamujejo jo odlična tehnična podkovanost, dosledna izpovednost glasbene umetnine in z njo interpretativna dovršenost ter mehkoben in žameten, a jasen in odločen ton violončela.

Začetek

2023-06-28 09:00:00

Konec

2023-06-29 16:00:00

Naslov

Dvorana Grand hotela Rogaška Slatina

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE, VIOLE in VIOLONČELA