Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE IN VIOLE – Violeta Smailović Huart

Spoštovani, vabimo vas na

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE IN VIOLE,

ki bo potekal v sredo, 29. junija in četrtek, 30. junija 2022, od 9. – 16. ure, v dvorani Grand hotela Rogaška Slatina.

Trajanje seminarja: 16 ur

Teme:

1. Kako poučevati z navdihom in jasno strukturo?

Kako pripraviti učenca k vadbi z notranjo motivacijo?

Oblikovanje kreativne osebnosti v vseh fazah razvoja

Predavateljica Violeta Smailović Huart / 10 ur.

2. Funkcionalna postavitev začetnika, ki omogoča hiter razvoj vseh pomembnih vidikov violinske igre

Predavatelj: Vlado Repše / 2 uri

3. Umetnost ustrezne izbire etud – načrtovanje in realizacija ter doseganje standardov znanja

Predavateljica Vildana Repše / 2 uri

4. Ko otrok in odrasli skupaj odkrijeta lepoto delovnih navad / 2 uri

Predavateljica dr. Katarina Kompan Erzar

KOTIZACIJA 160 € vključuje NOVO IZDANE etude za violino 5. in 6. zvezek.
Po simbolični ceni -> 68€ – 50% = 34€, lahko dokupite tudi zbirko etud od 1. do 4. zvezka (posebna ponudba velja za udeležence seminarja).

NAMESTITEV
V sodelovanju s hotelom Grand hotel Rogaška Slatina **** SUPERIOR, smo za vas pripravili posebno ponudbo za 1 nočitev – polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) po ceni 69€ v dvoposteljni sobi oz. 79€ v enoposteljni sobi. Za dodatne informacije in rezervacije, se prosimo obrnite direktno na hotel – tel.: +386 (0) 3 811 20 00 ali E-mail: [email protected].

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

E-PRIJAVE NA POVEZAVI: https://forms.gle/YafHcXKAMk2Axzou7

Organizator seminarja je glasbena šola Glasbeni atelje Tartini v sodelovanju z Založbo GATARTINI.

S potrdilom o udeležbi lahko uveljavljate 1  točko za napredovanje v nazive ali plačne razrede.

S prijaznimi pozdravi,

Vildana Repše                                                              Samo Perko, direktor

 ———————————————————————————————————————————————————

Spoštovani, vabimo vas na SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE IN VIOLE, ki bo potekal v sredo, 29. junija in četrtek, 30. junija 2022, od 9. – 16. ure, v dvorani Grand hotela Rogaška Slatina. Trajanje seminarja: 16 ur Teme: 1. Kako poučevati z navdihom in jasno strukturo? Kako pripraviti učenca k vadbi z notranjo motivacijo? Oblikovanje kreativne osebnosti v vseh fazah razvoja Predavateljica Violeta Smailović Huart / 10 ur. 2. Funkcionalna postavitev začetnika, ki omogoča hiter razvoj vseh pomembnih vidikov violinske igre Predavatelj: Vlado Repše / 2 uri 3. Umetnost ustrezne izbire etud – načrtovanje in realizacija ter doseganje standardov znanja Predavateljica Vildana Repše / 2 uri 4. Ko otrok in odrasli skupaj odkrijeta lepoto delovnih navad / 2 uri Predavateljica dr. Katarina Kompan Erzar KOTIZACIJA 160 € vključuje NOVO IZDANE etude za violino 5. in 6. zvezek. Po simbolični ceni -> 68€ – 50% = 34€, lahko dokupite tudi zbirko etud od 1. do 4. zvezka (posebna ponudba velja za udeležence seminarja). NAMESTITEV V sodelovanju s hotelom Grand hotel Rogaška Slatina **** SUPERIOR, smo za vas pripravili posebno ponudbo za 1 nočitev – polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) po ceni 69€ v dvoposteljni sobi oz. 79€ v enoposteljni sobi. Za dodatne informacije in rezervacije, se prosimo obrnite direktno na hotel – tel.: +386 (0) 3 811 20 00 ali E-mail: info@rogaska-resort.com. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest. E-PRIJAVE NA POVEZAVI: https://forms.gle/YafHcXKAMk2Axzou7 Organizator seminarja je glasbena šola Glasbeni atelje Tartini v sodelovanju z Založbo GATARTINI. S potrdilom o udeležbi lahko uveljavljate 1 točko za napredovanje v nazive ali plačne razrede. S prijaznimi pozdravi, Vildana Repše                               Samo Perko, direktor  ———————————————————————————————————————————————————  VIOLETA SMAILOVIĆ HUART

VIOLETA SMAILOVIĆ HUART

Izjemna violinistka razkošne koncertne kariere in pedagoškega slovesa je z osemnajstimi leti diplomirala v razredu slovite moskovske profesorice Evgenije Čugajeve.
Karizmatična pedagoginja z izjemnim uspehom toplo predaja svoje izkušnje in znanja študentom in violinskim pedagogom ter vodi atraktivne mojstrske tečaje.

KATARINA KOMPAN ERZAR

KATARINA KOMPAN ERZAR

Dr. Katarina Kompan, priznana psihologinja, raziskovalka in mamica dveh otrok.
Njena raziskovalna področja so: teorija navezanosti, razvojna psihologija, nevropsihologija, razvoj družine in psihoterapija.


VILDANA REPŠE

VILDANA REPŠE

Akademska violinistka, iskana strokovnjakinja na širšem vzgojno-izobraževalnem področju, ustanoviteljica Glasbenega ateljeja Tartini in prejemnica Gerbičeve nagrade za življenjsko delo ter izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene vzgoje in izobraževanja. Pod okriljem založniške dejavnosti je kot samostojna avtorica in v soavtorstvu izdala bogat opus, ki ga glasbena šola na slovenskem potrebuje.


VLADO REPŠE

VLADO REPŠE

Priznani pedagog z več kot 30 letnimi izkušnjami, ustanovitelj Glasbenega ateljeja Tartini, prejemnik Gerbičeve nagrade za življenjsko delo ter izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene vzgoje in izobraževanja, učitelj violine, ki je v dolgoletni pedagoški karieri pomembno zaznamoval razvoj slovenske šole za violino in šolo orkestrske igre.

Začetek

2022-06-28 09:00:00

Konec

2022-06-30 16:00:00

Naslov

Dvorana Grand hotela Rogaška Slatina

SEMINAR ZA UČITELJE VIOLINE IN VIOLE – Violeta Smailović Huart