Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

UTRINKI – Šola orkestrske igre Rogaška Slatina, marec 2023

12 / april / 2023

UTRINKI – Šola orkestrske igre Rogaška Slatina, marec 2023

Spoštovani,

za nami je Šola orkestrske igre, ki jo vsako leto, zdaj že tradicionalno, organiziramo v Rogaški Slatini.

Kot že samo ime pove, je namen predvsem v nadgradnji orkestrske igre, povezovanju in skupnemu muziciranju, ki prinaša občutno boljše rezultate tudi pri individualnem pouku z instrumentom.

Otroci se na tovrstnih dogodkih izredno povežejo, posledično pa so tudi bistveno bolj motivirani, saj imajo priložnost igrati z vrstniki, pri čemer se pojavi naravna želja po napredku in rasti vsakega posameznika.

Tudi letos smo bivali v hotelu Grand hotel Rogaška Slatina 4*, ki nam nudi bivalni nadstandard, predvsem pa odlične prostorske pogoje za vajo, vključno s kristalno dvorano za zaključni koncert.

Poleg intenzivnih vaj, ki so potekale vsak dan v dopoldanskem in popoldanskem času, pa ni manjkalo tudi ostalih aktivnosti. Posebno doživetje je bila zagotovo urica s terapevtskim kužkom Mini iz društva Tačke pomagačke, smo pa imeli čas tudi za kopanje, sprehode na prostem, lov za zakladom, glasbeni kviz in ostale družabne aktivnosti.

Vabljeni k ogledu foto in video utrinkov, v Rogaški Slatini pa se ponovno srečamo konec junija na mojstrskih tečajih za godala in klavir.