Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Oddaja PRAVA IDEJA in Glasbeni atelje Tartini

21 / oktober / 2020

Oddaja PRAVA IDEJA in Glasbeni atelje Tartini

ODMEVI NA ODDAJO PRAVA IDEJA
TV SLO 2

Torek, 20.10.2020

Dragi prijatelji Glasbenega ateljeja Tartini,

v elitni oddaji naše nacionalne televizijske hiše PRAVA IDEJA, ki časti prave podjetniške ideje, je včeraj bila prestavljena naša šola. Avtorica Edita Malnar Cetinski je v prepoznaven koncept oddaje vtkala področje neprofitnega podjetništva in s tem odprla okno v delovanje naše šole in glasbenega šolstva v Sloveniji.

Od začetnega napovednega kadra do zaključka oddaje se je zgodba o uspehu Glasbenega ateljeja Tartini razodela v luči naše specifične kulture izobraževanja, odličnih kadrov in pogojev za delo, prijetnega ambienta in sodelovanja med ustanovitelji in novimi lastniki šole.

Snemanje oddaje v prostorih šole ter v studiu je bila prijetna izkušnja za vse, ki smo bili deležni profesionalne in neposredne, pristne komunikacije z ekipo TV SLO.

Predstavitev šole na nacionalni televizijski hiši razumemo kot najvišjo raven komuniciranja z javnostjo in smo za to priložnost hvaležni.

Danes že ves dan prejemamo čestitke in spodbudne želje za nadaljnje profesionalno in zgledno delovanje šole, za kar se tudi ob tej priliki zahvaljujemo partnerjem, staršem naših učencev, številnim nekdanjim učencem in dijakom ter prijateljem.

V imenu kolektiva,

Vildana Repše,
ravnateljica

V kolikor ste oddajo zamudili, si jo lahko v celoti ogledate tudi za nazaj v arhivu RTV SLO na povezavi https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174726329?s=tv.

Oddaja PRAVA IDEJA in Glasbeni atelje Tartini