Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Nastop na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana

2 / februar / 2024

Nastop na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana

S ponosom sporočamo, da smo v četrtek, 1. 2. 2024 sodelovali pri posebnem dogodku in skupaj s podjetjem Krka d. d. prispevali k pomembnemu družbeno odgovornemu dejanju. Na slavnostni predaji reanimacijske grelne posteljice za novorojenčke: donošenčke in nedonošenčke, ki jo je podjetje Krka d. d. doniralo Pediatrični kliniki UKC Ljubljana, smo vse udeležene nagovorili v jeziku, ki je nam najljubši in najbližje – jezik glasbene umetnosti.

Takšna dejanja imajo izjemno pomembno vlogo v naši družbi, še posebej, ko gre za najmlajše, dojenčke, ki štejejo šele nekaj ur ali minut. V Glasbenem ateljeju Tartini toplo pozdravljamo in cenimo geste, ki izkazujejo solidarnost in skrb za dobrobit drugih.

Posebna zahvala gre gospe Vildani Repše za odlično organizacijo glasbenega programa ter povezovanje med našo glasbeno šolo in organizatorjem dogodka. Hkrati smo hvaležni našim sodelavkam, ki so s svojimi učenci pripravile prisrčne in topline polne glasbene točke; Sidika Bravničar, Margareta Malej, Monika Šolman, Kim Kozlevčar in Sanja Repše. Zahvala gre tudi učiteljicama Meiri Smailović in Hani Bitenc za odlično klavirsko spremljavo.

Skupaj s podjetjem Krka d. d. smo lahko sodelovali pri projektu, ki bo pozitivno vplival na življenje novorojenčkov, in to je nekaj, na kar smo izjemno ponosni.

Hvala vsem, ki ste sodelovali in prispevali k uspehu in izvedbi dogodka. Želimo si, da bi podobnem zgledu sledili vsi, ki čutijo, da lahko pomagajo posameznikom ali družbi na svoj način. Ne boste verjeli, pogosto je dovolj že samo nasmešek ali topla beseda.

Fotografije: Arhiv podjetja Krka, d. d., Novo mesto in arhiv Glasbenega ateljeja Tartini.