Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Miklavžev koncert

8 / december / 2023

Miklavžev koncert

V sredo, 6. 12., smo se prepustili čarobnosti praznične glasbe v okviru prvega v nizu koncertov, ki jih pripravljamo v Glasbenem ateljeju Tartini. Miklavžev koncert je že postal nepogrešljiv del decembrskega dogajanja pri nas, saj ustvarja edinstveno vzdušje prazničnega pričakovanja. Čeprav se naš bradati prijatelj tokrat ni mogel udeležiti koncerta – kakor vsi vemo potrebuje veliko mero počitka po težki noči obdarovanja pridnih otrok – so naši učenci kljub temu stopili v svet prazničnih radosti, obogatenih s sladkimi in sadnimi dobrotami, ki jih je Miklavž pustil v zbornici.

Koncert je bil poln magičnih zvokov, saj so učenci iz razredov učiteljic Aleksandre Pavlovič, Hane Bitenc, Maje Azabagić, Lare Bešić, Monike Šolman in Vildane Repše izvajali dela mojstrov različnih glasbenih obdobij. Nastopajoči so s svojim talentom in predanim nastopom napolnili prostor z energijo, ki zacveti le ob vztrajnem delu, kar so nam dokazali z izjemnimi izvedbami.

Z vsakim takim dogodkom pri nas, v Glasbenem ateljeju Tartini, stopnjujemo praznično vzdušje, ki se preliva skozi vsak takt. Vabljeni, da se nam pridružite na prihodnjih koncertih in drugih dogodkih Prazničnega decembra, kjer skupaj ustvarjamo nepozabne trenutke glasbene harmonije in prazničnega čudenja.