Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Božični koncert v Viteški dvorani Križank

20 / december / 2023

Božični koncert v Viteški dvorani Križank

V torek, 19. 12. 2023 je pravljična Viteška dvorana Križank odmevala v zvokih božičnega razpoloženja, saj smo se zbrali na Božičnem koncertu Glasbenega ateljeja Tartini. Koncert je s svojo idejo in povabilom izdatno podprl Festival Ljubljana in nam omogočil, da smo ta glasbeni dogodek delili v tako čudovitem okolju, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Učenci Glasbenega ateljeja Tartini so ustvarili magičen večer, napolnjen z notami, ki so se prepletale v pristno praznično melodičnost. Hvala mentorjem nastopajočih: Hani Bitenc, Maji Azabagić, Aleksandri Pavlovič, Meiri Smailović, Sanji Repše, Lari Bešić, Maji Fleischman in Vladu Repšetu za trud v času priprav solističnih, komornih in ansambelskih točk.

Iskreno se zahvaljujemo tudi vsem obiskovalcem, ki ste prispevali k ustvarjanju nepozabnega vzdušja in s svojo prisotnostjo naredili večer še bolj poseben.

Vabimo vas, da ostanete z nami povezani prek naših spletnih kanalov, kjer boste pravočasno obveščeni o prihodnjih dogodkih, koncertih in seminarjih Glasbenega ateljeja Tartini. Hvala za vašo neprecenljivo podporo, ki nas navdihuje za nadaljnje ustvarjanje glasbenih trenutkov.

Želimo vam topel in melodičen praznični čas ter vas vabimo na naše prihodnje dogodke!