Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Violinske skladbe Matije Bravničarja

Violinske skladbe Matije Bravničarja

Avtorji: Matija Bravničar

Od 10,00 €

Naroči

Opis

Iz bogatega opusa enega najvidnejših slovenskih skladateljev violinista in pedagoga Matije Bravničarja je dela izbral in s pretanjenim občutkom vrhunskega strokovnjaka uredil sin skladatelja, violinist Dejan Bravničar. V svoji razkošni koncertni karieri je vsa dela svojega očeta mnogokrat izvajal in tudi posnel.

Izbor del zajema skladbe, ki zahtevajo vrhunsko violinsko igro in umetniško kreativnost, pa tudi takšne, ki so namenjene mlajšim izvajalcem, kot so Dueti – zbirka slovenskih narodnih in Mladi koncertant, zbirka skladb namenjena mladim violinistom, kot pove naslov.

VIOLINSKE SKLADBE MATIJE BRAVNIČARJA v novi izdaji spremlja beseda Boruta Smrekarja, ki življenjske okoliščine, v katerih je skladatelj Matija Bravničar razvil svoj bogat osebni glasbeni izraz, podaja v privlačnem a hkrati bogatem strokovnem jeziku.

Zunanjo podobo VIOLINSKIH SKLADB MATIJE BRAVNIČARJA je oblikoval Samo Laharnar in vseh osem izdaj vizualno povezal v harmonično celoto ter izbral vrhunsko tiskarsko izvedbo na papirju najvišje kakovosti.

VIOLINSKE SKLADBE MATIJE BRAVNIČARJA so na voljo po dostopnih cenah:

Celotna zbirka 90 €

DUETI
Slovenske narodne za dve violini 15 €

MLADI KONCERTANT
Zbirka skladb za violino in klavir 15 €

SUONATA IN MODO ANTICO
za violino in klavir 15 €

FANTAZIJA
za violino in klavir 10 €

ELEGIA NOCTURNA
za violino in klavir 10 €

TANGO MOUVEMENTS
za violino in klavir 10 €

BERCEUSE INTERROMPUE
za violino in klavir 10 €

BAGATELLE AGITÉE
za violino in klavir 10 €

Naroči

50 GLASBENIH IGER IN PLESOV – Olga Ulokina_Končertini za violončelo in klavir 1-4_Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica_Glasbena začetnica 2 – glasbena pripravnica_Nauk o glasbi 1 – učbenik za 1. razred_Nauk o glasbi 2 – učbenik za 2. razred_Nauk o glasbi 3 – učbenik za 3. razred_Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred_Nauk o glasbi 5 – učbenik za 5. razred_Nauk o glasbi 6 – učbenik za 6. razred_Prvi koraki na violini_Prvi koraki na violončelu_Etude 1 za violino – za 1. razred_Etude 2 za violino – za 2. razred_Etude 3 za violino – za 3. razred_Spominčki – spoznajmo inštrumente_Violinske skladbe Matije Bravničarja_Pisma iz Moskve_Violina