Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Spominčki – spoznajmo inštrumente

Spominčki – spoznajmo inštrumente

Avtorji:

16,00€

Naroči

Opis

Učenje skozi igro je najbolj učinkovit način izobraževanja, zato je nastala zbirka didaktičnih igrač IGRAJMO SE Z GLASBO. V njej so izšli Spominčki, slikanica in video »Nekaj, česar še ni bilo«, Domine 1-2-3, Pobarvanka – glasbila in Mali album – skladatelji.

Spominčki ponazarjajo 28 glasbil ter otrokom pomagajo spoznati in poimenovati glasbene inštrumente. Družabna igrica z iskanjem parov glasbil zbuja zanimanje za njihovo zvočno podobo.

Naroči

50 GLASBENIH IGER IN PLESOV – Olga Ulokina_Končertini za violončelo in klavir 1-4_Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica_Glasbena začetnica 2 – glasbena pripravnica_Nauk o glasbi 1 – učbenik za 1. razred_Nauk o glasbi 2 – učbenik za 2. razred_Nauk o glasbi 3 – učbenik za 3. razred_Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred_Nauk o glasbi 5 – učbenik za 5. razred_Nauk o glasbi 6 – učbenik za 6. razred_Prvi koraki na violini_Prvi koraki na violončelu_Etude 1 za violino – za 1. razred_Etude 2 za violino – za 2. razred_Etude 3 za violino – za 3. razred_Spominčki – spoznajmo inštrumente_Violinske skladbe Matije Bravničarja_Pisma iz Moskve_Violina