Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica

Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica

Avtorji: Vildana Repše, Olga Ulokina in Alenka Urbančič

27,00€

Naroči

Opis

Učbenik za predšolsko glasbeno vzgojo – GLASBENA ZAČETNICA 1

Avtoric: Vildane Repše, Olge Ulokina in Alenke Urbančič

Obsega 64 strani učbenika z elementi delovnega zvezka in zgoščenko s posnetkom Živalskega karnevala C. Saint Saënsa. Bogato ilustrirane učne vsebine so razdeljene v tematske enote, ki združujejo preproste otroške pesmi, izbrano poezijo za otroke ter vaje in naloge, ki podpirajo razvoj glasbenih in ustvarjalnih sposobnosti. Gradivo ponuja otrokom raznovrstna in zanimiva srečanja z glasbo ter razkriva svet glasbil in spodbuja veselje do petja in igranja.

Zaporedje vsebin omogoča postopno spoznavanje glasbenega jezika in sredstev, osvajanje novih pojmov, znanj in navad ter vabi otroka k aktivnemu vključevanju v glasbene dejavnosti. Pri delu z učbenikom Glasbena začetnica 1 se v otrocih formira odlična podlaga za tehtno izbiro instrumenta v nadaljnjem glasbenem izobraževanju.

Naroči

50 GLASBENIH IGER IN PLESOV – Olga Ulokina_Končertini za violončelo in klavir 1-4_Glasbena začetnica 1 – glasbena pripravnica_Glasbena začetnica 2 – glasbena pripravnica_Nauk o glasbi 1 – učbenik za 1. razred_Nauk o glasbi 2 – učbenik za 2. razred_Nauk o glasbi 3 – učbenik za 3. razred_Nauk o glasbi 4 – učbenik za 4. razred_Nauk o glasbi 5 – učbenik za 5. razred_Nauk o glasbi 6 – učbenik za 6. razred_Prvi koraki na violini_Prvi koraki na violončelu_Etude 1 za violino – za 1. razred_Etude 2 za violino – za 2. razred_Etude 3 za violino – za 3. razred_Spominčki – spoznajmo inštrumente_Violinske skladbe Matije Bravničarja_Pisma iz Moskve_Violina