Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

DAN ODPRTIH VRAT

Spoštovani starši,

vabimo k vpisu otrok v glasbeno šolo v javno veljavne programe: predšolska glasbena vzgoja in glasbena pripravnica za predšolske otroke ter programi za violino, violo, violončelo in klavir.

Z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi rezultati odpiramo svet glasbe z zanimivimi in poučnimi igrami, privlačnimi in učinkovitimi metodami.

PREDŠOLSKI OTROCI, pridružite se nam. Skupaj bomo peli, ustvarjali, plesali, igrali na mala ritmična glasbila, z igro spoznavali glasbene instrumente, se zabavali in učili.

DAN ODPRTIH VRAT

Dan odprtih vrat bo potekal on-line v soboto, 17. aprila, ob 10. uri na zoom aplikaciji. Potrebna je predhodna prijava, na podlagi katere boste prejeli povezavo za udeležbo na dogodku. Možno bo tudi aktivno sodelovanje in zastavljanje vprašanj po koncu predstavitve šole, ki jo bo za vas pripravila ravnateljica Vildana Repše.

Prijavite se tukaj: https://forms.gle/3CvQwQ6ZPBuYufrc8

INDIVIDUALNA INFORMATIVNA SREČANJA

Rezervirajte termin za individualna informativna srečanja po dogovoru na 01 28 00 871 ali 031 739 294.

Vabimo vas, da si prenesete tudi publikacijo, ki smo jo pripravili za starše in ponuja številne odgovore na najpogostejša vprašanja, ki se staršem porajajo ob vpisu otrok v glasbeno šolo. Publikacijo si lahko ogledate in prenesete TUKAJ.

Vodnik za starše

Začetek

2021-04-17 10:00:00

Konec

2021-04-17 11:00:00

Naslov

On-line ZOOM

DAN ODPRTIH VRAT